Крадец избяга през нощното гише на софийска аптека

OFFNews 17 ноември 2016 в 21:53 13722 4

Снимка btvnovinite.bg

Крадец обра аптека в София и се измъкна през нощното гише, което е широко около педя. Камери са запечатали битката на фармацевтките с крадеца, съобщава bTV.

Мъжът нахлул посред бял ден в аптека в столичния квартал "Изток". Отмъкнал няколко шампоана, но фармацевтките го видели и натиснали паник бутона.

След задействания паник бутон вратата автоматично се е заключила и крадецът имал само един изход: нощното гише. Аптекарките са се опитали да го задържат, но неуспешно.

„Прозорчето е изключително малко, явно човек, когато е притиснат, импровизира и се случват нещата. За първи път се случва това нещо и на нас ни е изключително чудно”, коментира пред bTV мениджърът на аптеката Чудомира Петкова.

Петкова съобщи, че фармацевтките са стресирани и са изплашени, тъй като е имало заплахи за саморазправа от страна на крадеца - как ще ги причака отвън и ще ги пребие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

3

mendi

18.11 2016 в 10:03

Егати тъпотиятя! Не говоря за крадеца а за системата им за "сигурност"! Паник бутона автоматично заключва вратата което прави служителите в аптеката ЗАЛОЖНИЦИ!!! Ако тоя не беше някой тъп мангал ами някой тъп наркоман дето яко го натиснала абстиненцията се сетете сами дали няма да ги изтрепе вътре, щото и без това ще си е неадекватен а като се почувства като животно в капан ела гледай!
Ама хубаво де, с риск за живота и здраврто си са оспели да отвоюват шампоаните, които вероятно не струват и 50 лева! ГоУлем героизъм и най вече хладнокръвие....

13531

2

Traqn Savov

18.11 2016 в 07:34

това е черна карате нинжа, от клана на ШУн-Шукария, някакво си гише, пък било то и нощно няма как да го спре, аз знам какво ще го спре, ама ще кажете че съм не европеец после...

26179

1

ELPIDA

17.11 2016 в 22:12

Ами човека може да е безработен бе,беден...
ама чистоплътен.
Колко шампоана ше задигне -2.3,5 ?!
Ухапала я бълха аптеката.