Колчета или кабъри на Графа - пробата е днес

OFFNews 09 април 2019 в 07:26 4206 1

Новите ограничители по Графа ще бъдат тествани днес. 

Експертният съвет на НАГ ще разгледа на място различните варианти за смяна на перките в участъка на "Граф Игнатиев" между „Шишман“ и „Шести Септември“ - пред градинката "Св. Седмочисленици", в 13,30 часа. 

Ще присъстват още зам.-началникът на отдел „Пътна полиция“ Любомир Костадинов, зам.-ректорът на УАСГ проф. Валери Иванов, арх. Пламен Братков от „Група ГРАД“, зам.-кметът Дончо Барбалов и главният архитект на София арх. Здравко Здравков. Веднага след това Експертният съвет ще се събере на работно заседание, на което се очаква да излезе с единно становище, съобщиха от Столична община. 

На 2 април стана ясно, че вариантите са колчета и кабъри, които ще бъдат монтирани на столичната улица пробно, преди да се вземе окончателното решение.

След заседание на експертния съвет към НАГ на 2 април стана ясно, че вариантите, които ще бъдат монтирани на столичната улици пробна, са колчета и кабъри. Специалистите поискаха и "Зелени система" да предложат вариант за кашпи с зеленина, като евентуален допълнителен елемент между ограничителите. 




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови