''Ке ви убием от бой.'' Отстраниха от работa мъж, защитил агресора с макетното ножче

OFFNews 29 юли 2023 в 23:31 15897 2

Рудник Трояново-север

Снимка marica-iztok.com

Рудник Трояново-север

"Ръководството на “Мини Марица-изток” ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник “Трояново-север” Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства. Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посегателство върху тях е недопустимо!"

Това заявиха в позиция до медиите от “Мини Марица-изток” ЕАД, след като стана ясно, че въпросният Виктор Костов е защитил агресора, който малтретира с макетно ножче 18-годишно момиче в Стара Загора. Костов работи в “Мини Марица-изток”.

Публикацията на Костов във Фейсбук предизвика вълна от възмущение. В момента е изтрита.

С лична позиция излезе и Илза Чинкова - изпълнителен директор на “Мини Марица-изток”:

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтенни работници и служители в “Мини Марица-изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И отново, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен шев, направен на живо същество, причинен от ръката на някакво човешко недоразумение, наречено от теб "силен пол" е прекалено много и недопустимо за времето и обществото, в което живеем.”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

30.07 2023 в 09:37

Я ела да режеш мойта дъщеря, малоумнико

Ще си намериш тасовете от голфа заврени в биологичните ти отверстия

пък ще те излежа

и ще съм героя във затвора, щото дори в панделата не обичат такива като тебе

1000

1

Carwash

30.07 2023 в 07:25

Ке ми убиеш дедовия... Толкова ви е мъжкото на вас, единият реже с макетен нож, видимо по-слаб и уязвим физически човек а другият... дето толкова се каниш ти, взе че се покри. Защо, бе, смелчага? Много хора ти писаха на ЛС, а ти не отговаряш... Поздравления към ръководството на мината! Ето така се прави.
 
X

Да помогнем на украинските деца!