Горските на банкет в деня на национален траур (видео)

OFFNews 13 декември 2016 в 08:27 9021 3

Горските на банкет в деня на национален траур

Служители на няколко регионални дирекции по горите, представители на природни паркове и Общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” на Шумен се събраха на скандален семинар в деня на национален траур за жертвите от Хитрино, съобщава bTV.

Директорът на общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” в Шумен Ваня Стоянова заяви пред bTV, че всъщност се е състоял семинар-обучение на тема туризъм.

По думите ѝ купон и банкет не е имало, а само вечеря. Мероприятието е било планирано отдавна и нямало как да бъде отменено.

От bTV потърсиха коментар от Регионалната дирекция по горите – Шумен. Директорът на агенция инж. Емил Гелов обясни, че става въпрос за семинар, който е планиран още на 6 декември тази година.

По думите му официалната вечеря е започнала с минута мълчание в памет на жертвите в Хитрино и всички присъстващи са изпратили есемеси на номер 1466 в подкрепа на кампанията на БЧК.

Гелов коментира, че е отдадено нужното внимание на трагедията, като музиката на вечерята е била по-скоро със спокоен ритъм. На редакционната поща получихме документ, чиято дата показва, че семинарът е оповестен именно на 6 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

13.12 2016 в 11:23

Съпричастността е пожелание на човека и е лично решение.
Мен ме интересува кой е платил мероприятието.Как е осчетоводено?!

77927

3

El Commandante

13.12 2016 в 10:27

Да не говорим че тези могат да кажат че са следвали древните традиции на траките, за които смъртта на близки е била повод за празник, понеже се е смятало че отиват на по-добро място.

И като се замислите в днешна България е съвсем даже в реда на нещата погребенията да бъдат обръщани в сватби и обратното...