"ГЕРБ се държат все едно не са на власт"

ОFFNews Последна промяна на 01 юли 2015 в 20:26 3161 6

Снимка БГНЕС

Михаил Миков.

„Наблюдават се разграничения вътре в управляващата коалиция по различни линии. Започва позициониране в навечерието на местните избори сякаш не са в управляващата коалиция. На този фон Бойко Борисов се опита да бъде извън политическата отговорност в ГЕРБ и пуска напред повече идеите да се промотират или от коалиционни партньори, като РБ, или от представители на ГЕРБ, които не са в такава степен идентифициращи за партията“.

Това заяви Михаил Миков по време на среща с коалиционните партньори на БСП, като допълни, че подобни действия уронват авторитета и влиянието на ГЕРБ.

„През последните два месеца се наблюдават усилия на управляващата коалиция да реализира т.нар. реформи. В средното образование се насочват средства от оскъдния бюджет към частните училища. Същото е положението и в здравеопазването“, категоричен бе социалистът.

Той отново заяви, че БСП е против вкарването на американска военна техника у нас и подчерта, че сега въпросът е как ще развие този процес, доколко и докъде ще продължи натискът за превръщането на България в прифронтова държава.

„Вътрешен процес протича и в ГЕРБ – напускат водещи фигури и цялото ръководство на Пловдив-област“, допълни той и припомни, че по-рано това се е случило с техни структури в Ботевград, Елин Пелин, Велинград, където 4-ма съветници са напуснали. „Не бяха толкова широко озвучени, защото медийно се затварят. Ако този процес продължи по-дълго, а и социологическите изследвания го показват, ГЕРБ категорично имат тенденция на спад“, подчерта Миков.

„Част от тази дясна политика е и създаването на антиромско настроение и това е по-скоро съвсем съзнателно. То минава през широко отразяване на ситуация като в Гърмен и Орландовци“, поясни Миков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.07 2015 в 10:41

Миков има задача да направи БСП трета политическа сила, засега изгледите това да стане скоро са отлични и му дреме на каскета какво пишат за него.

02.07 2015 в 09:37

Ми гледаме гърците - виждаме Ципрас и Варуфакис. Некадърни популисти като Миков, само с едно предимство - не пият.

02.07 2015 в 09:26

'
а наздраве бе миков .... сипи, ако нема донеси

02.07 2015 в 05:05

ПО-ДОБРЕ ПИЯНИЦА,ОТКОЛКОТО ТРЕТОРАЗРЯДНА МУТРА БАНДИТ И УБИЕЦ.,КОЙТО И В ТОЗИ МИГ ВИ ИЗТРЕБВА КАТ ПЛЪХОВЕ,ЖАЛЪК ОЗВЕРЕН ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ОСКОТЯЛ НАРОД.ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ ОТ ГЪРЦИТЕ ПРОПАДНАЛИ ТВАРИ.

01.07 2015 в 21:29

Отново комунистическа пропаганда.

Миков пияницо, пий малко по качествени пиенета, все пак начело на партия си, пък била тя и умираща. :D

01.07 2015 в 20:38

Нищо не разбрах. По ква причина коалиционните партньори требва да се явяват с единна позиция или листа на местните избори?

Михов е пример, че алкохолът и (цоциалистическото) више образУвание не прощават.