Емили се преби с тротинетката по Околовръстното със 100 км/ч

След удара е побързала да се увери, "че всичко е наред с тротинетката"

OFFNews 24 август 2022 в 14:37 12929 8

Емили Йорданова

Снимка Фейсбук

Емили Йорданова

ЛГБТИ активистката Емили Йорданова се оплака в социалните мрежи, че вчера е паднала "за пръв път", докато е карала електрическата си тротинетка по Околовръстното шосе с над 100 км/ч. 

Преди няколко месеца множество видеозаписи, на които се вижда как момиче вдига над 80 км/ч по Околовръстното шосе на София, направиха фурор в социалните мрежи. По-късно стана ясно, че шофьорът-екстремист е известната ЛГБТИ активистка Емили Йорданова.

Пред медиите транссексуалната Емили нееднократно е защитавала поведението си на пътя, като е изтъквала, че според нея не нарушава правилника за безопасност по пътищата си като вдига такива високи скорости с електрическата си тротинетка.

Вчера Емили е паднала близо до детелината на бул. "България" и Околовръстното, докато е карала в посока кв. Симеоново със скорост около 100 км/ч, написа самата ЛГБТИ активистка на профила си в Инстаграм. Тя дори качи снимка, на която подробно е описала случката.

Тя подчерта, че времето е било ужасно и е валял проливен дъжд и че е носила всички необходими протектори - каска, наколенки и налакътници. Емили Йорданова твърди, че е карала внимателно и е спазвала нужната дистанция от автомобилите.

"Но по едно време, докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър", оплака се момичето.

В крайна сметка Емили се удря в мантинелата в близост до бензиностанция OMV. След удара е побързала да се увери, "че всичко е наред с тротинетката".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1220

7

хr4

24.08 2022 в 19:22

Тая лъже като костинбродски кардараш. При падане със 100км и удар в мантинелата, последното за което ще се сетиш(ако изобщо нещо можеш да се сетиш) е тротинетката.
ПП.Лично проверено.

6386

6

Zlatko

24.08 2022 в 17:45

На южната дъга разрешената, максимална скорост е 80.
Това само си признава за 100, при това с тротинетка. Айде КАТ, размърдайте си четирибуквията!

15914

5

поп Дръвчо

24.08 2022 в 17:37

Спрямо джендърите дето карат по този начин коли и камиони, тази ЛГБТ е направо цвете.

Шансът да утрепе някого е минимален.

700

4

Буда Банкянски

24.08 2022 в 17:06

За огромно съжаление това нещо е останало живо !

2020

2

donyo

24.08 2022 в 14:50

Тая май лъже.При проливен дъжд с тротинетка? Дори предприела изпреварване при лоша видимост и локви,стига,моля ти се...