Елена, която изчезна с двете си деца в Истанбул, е избягала от мъжа си

Бащата отрича да е бил уведомен от МВР, че семейството му е живо и здраво

OFFNews 04 септември 2023 в 15:14 41862 4

Елена с двете си деца - Кристиян и Сияна

Снимка Фейсбук

Елена с двете си деца - Кристиян и Сияна

Изчезналата българска майка с две деца в Истанбул, обявени за безследно изчезнали, са живи и здрави и се намират на територията на друга страна, съобщиха от Министерството на вътрешните работи, предаде 24 часа.

На 27 август Елена и двете ѝ деца Кристиян и Сияна изчезват от хотел в Истанбул, където тримата били отседнали заедно с бащата на децата - Станислав Станев. От хотела коментираха, че семейството често посещава комплекса и че Елена е напуснала стаята си късно през нощта заедно с децата. 

Майката излиза заедно с децата, след като Кристиян плаче и не може да заспи. Тя казва на съпруга си, че ще излязат да подишат чист въздух, докато детето се успокои:

"Хората избързаха да ме обвинят, че едва ли не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този момент тези нападки към мен са напълно излишни. Не пожелавам на никого да е на мое място. Обичам семейството си повече от всичко. Не бих посегнал на никого от тях. Не съм го правил. Нека коментарите спрат", заяви Станислав Станев след изчезването на Елена и децата.

Станев заяви, че само се надява семейството му да са живи и здрави и скоро пак да бъдат заедно. Впоследствие стана ясно, че камерите в хотела не могат да бъдат проверени, защото са спрели да работят три дни преди семейството да изчезне.

Днес от МВР обявиха, че Елена се намира в друга държава, не в Турция и че тя и децата са невредими. "Тя има право да запази тайната на местонахождението си към момента", допълниха от вътрешното министерство. Според МВР съпругът и бащата на децата е бил уведомен, но пред 24 часа той отрече да е знаел и бе категоричен, че за пръв път чува тази информация.

"Сега съм в Турция. Никой не ме е уведомявал за това. Все още не знам дали са установени и къде са точно", заяви Станислав Станев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

4

bls

04.09 2023 в 19:25

Жената може да го напусне, но няма право така да отвлича децата. Бащата може да предприеме действия по конвенцията. Да си уредят родителските права. Бащата е родител и има право на контакт с децата освен ако не се установи нещо от съд което да го прави неприятен.

12078

3

edin slep

04.09 2023 в 18:46

Ако се притеснява да не я намерят и нея в куфар е едно, ако бяга за да го нарани, като му вземе децата е друго. Може и при любовник да е заминала, ако той е съгласен да гледа децата, макар че е отвличане това.

22548

2

dolivo

04.09 2023 в 18:09

Чакаме още детайли - майката да предприеме това, обикновено мъжа е откачил

585

1

Stoyancho

04.09 2023 в 15:21

Милите, дано да бъдат здрави.

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика