Добрите връзки ли ни помагат да си намерим работа в дигиталния свят?

OFFNews Последна промяна на 10 октомври 2018 в 14:59 952 0

Дигиталното развитие е пряко свързано и върви ръка за ръка с технологичния напредък. Навлизането на човечеството в информационната ера и широката употреба на смарт устройства замести реалността ни такава, каквато я познаваме, с виртуална. Това доведе и до огромното разрастване на дигиталния маркетинг, който е една от най-бързо растящите сфери на индустрията в ден днешен. 

Наблюдавайки голямата му популярност и възприемане от потребителите в цял свят, без съмнение бъдещето ни ще е тясно свързано с онлайн света. Това гарантира и перспективната реализация на кадрите, работещи в тази индустрия.

В отговор на тези тенденции, една от най-големите дигитални институции в рекламния бранш – IAB (Interactive Advertising Bureau) България предлага за десети пореден път майсторски клас по дигитален маркетинг. Той включва теоретично и практическо обучение на високо ниво, както и страхотна възможност за увеличаване на мрежата от контакти с едни от най-доказаните и успешни специалисти в дигиталната сфера в България. Благодарение на пряката и ефективна връзка с лекторите 5% от курсистите успяват да намерят работа в някоя от компаниите на преподавателите веднага след или още по време на своето обучение.

За период от четири уикенда участниците ще получат най-актуалната информация за онлайн рекламата, създаването на дигитални стратегии, социалните медии, работа с търсачки, програматик реклама, онлайн видео маркетинг, работа с данни и разчитането им, криейтив за онлайн, основи на електронната търговия, начини за таргетиране, брандирано съдържание, маркетинг чрез съдържание, рекламни мрежи, мобилна реклама, имейл маркетинг и много други. За първи път в това издание на обучението ще се разгледа и нашумялата тема за инфлуенс маркетинга. Курсът е съботно-неделен и започва на 20-ти октомври, а записването става на имейл office@iabbg.net.

Всеки участник ще получи сертификат след приключването на обучението. Лектори в майсторския клас ще бъдат изпълнителни директори и мениджъри от най-високо ниво на компании като OLX, Би Ти Ви, Нетинфо, DDB Sofia, Икономедия, 7Talents, Crimtan, Xplora, Investor, Dentsu Aegis Network Bulgaria, Interactive Share и много др.
Курсът ще се проведе в Център Г8 (ул. Уилям Гладстон 8).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови