БТЛ с отличие на наградите True Leader

OFFNews 14 декември 2016 в 12:31 1919 0

Много аплодисменти, препълнена зала и емоционални моменти белязаха връчването на тазгодишните награди на ICAP Bulgaria за най-добри бизнес практики. Церемонията се състоя на 7 декември в Rainbow Plaza в София и за четвърти път отличи най-добрите компании за годината. Събитието бе отразено от Bloomberg TV и Bulgaria On Air и на него присъстваха около 250 гости, представители на над 45 от водещите фирми и бизнес сдружения в България.

Най-вълнуващата част безспорно бе обявяването на компаниите победители в различните сектори. Всички номинирани заслужаваха да получат приз True Leader и грабнаха статуетките, които служат като признание за техните постижения и усилена работата през годините. Фирмите, които бяха отличени на официалната церемония успяха да отговорят на критериите на ICAP Bulgaria за качествено бизнес развитие и по този начин да затвърдят позициите си на лидери сред морето от конкуренция.

Награда получи и БТЛ Индъстрийз заради безспорния принос, който има в развитието на съвременните естетична медицина, кардиология и физиотерапия. Компанията бе отличена в сектора "Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати". През изминалия месец БТЛ дори взе участие и в най-голямото световно медицинско изложение - "Медика 2016", където представи за първи път свой революционен уред, който е без аналог в света.

Бляскавата церемония завърши с изискана гала вечеря, която домакините бяха организирали за всички свои гости. По време на нея участниците имаха възможност да обсъдят новостите в света на българския и световния бизнес и да обменят ценен опит.

За ICAP Bulgaria

ICAP Bulgaria е част от най-голямата група за бизнес информационни услуги в югоизточната част на Европа - ICAP Group. Тя е и една от компаниите, които биват одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като "Агенция за кредитен рейтинг".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!