Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Медицината на новото време: уред без аналог от БТЛ Индъстрийз

БТЛ представи невиждан до момента уред на най-голямото изложение за медицинска апаратура "Медика 2016"

OFFNews 01 декември 2016 в 13:43 2666 0

За поредна година домакин на най-голямото медицинско изложение в света бе изложбената зала в Дюселдорф, Германия. В продължение на 4 дни специалисти от всички области на медицината, както и посетители, които проявяват интерес към новостите в медицинските разработки, имаха възможност да се запознаят с последните тенденции в съвременната медицина.

Все повече се затвърждава връзката между компютъризираните технологии и медицината, което е причина на форума да присъстват над 5000 производители на медицинска техника.

Със свой изложбен щанд взе участие компанията БТЛ Индъстрийз, която вече близо 20 години развива успешна дейност и на българския пазар. На щанда на БТЛ гостите на форума се запознаха с иновативната технология, без аналог до момента - „Супер индуктивна система“ (SIS). Технологията стимулира раздвижването на ставите и осигурява бърз възстановителен процес след травми, фрактури или оперативна намеса.

Благодарение на електромагнитно поле, което директно повлиява на човешката тъкан, този уред има положителен ефект при различни болки, свързани с опорно-двигателната и нервната системи. SIS работи на принципа за създаване на мускулни контракции, които повтаряйки се, постигат ефекта на освобождаване и раздвижване на ставата.

Терапията, която се прилага с този апарат, е напълно безболезнена и работи с честоти до 150 Нz. Разполага с охлаждаща система, което позволява по-продължително третиране, дори когато апаратът работи с най-високите си стойности. Уредът също така има широк обсег на действие и осигурява мигновени, облекчаващи болката резултати.

Изложението "Медика" е събитие от световно значение и изпълнява ролята на благодатна почва за революционни открития и впечатляващи IT решения в областта на медицината. Събирайки медици от цяла Европа, "Медика" подпомага обмяната на опит и идеи, като си поставят за основен приоритет човешкото здраве.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!