'Бригада Нов дом' се завръща с нов сезон и нова бригада напролет

Новият бригадир на предаването е Калин Евтимов от 'Фермата'

OFFNews 16 януари 2024 в 15:42 5445 0

Бригада Нов дом

Снимка BTV Media Group

Калин Евтимов от 'Фермата' е новото лице на 'Бригада Нов дом'

„Бригада Нов дом“ се завръща с нов сезон през пролетта на 2024 г в ефира на bTV. В предстоящите епизоди на предаването до водещата Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада, начело с Калин Евтимов от „Фермата“ 8.

От екипа потвърждават, че досегашният майстор Караджов, не е в новия сезон. Колоритният Калин, който зрителите вече познават от "Фермата", се превръща в новото лице на предаването. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kalin Evtimov (@kalin_evtimov_kalata)

„Бригада Нов дом“ ще започне своето ново пътуване из страната със  специален кемпер, за да достигне до хора от различни кътчета на България. Зрителите отново ще станат съпричастни с тревогите и мечтите на онези, които съдбата е поставила в тежки ситуации, но както винаги във фокус ще е позитивната промяна и усмивките, които “Бригада Нов дом“ ще донесе в живота им.

През новия сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са лично мотивирани, безвъзмездно, с много енергия, желание и доброволен труд да допринесат за подобряване на живота на героите в предаването.

За петте си сезона досега телевизионният проект е променил съдбата на повече от 62 семейства и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца. Тази пролет по bTV обновената „Бригада Нов дом“ обещава да сбъдне още мечти и да подарява усмивки– както на участниците, така и на всички пред екраните.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!