Бащата на битото бебе Никол: Всички деца са удряни при дежурството на Ковачева

OFFNews 11 април 2017 в 09:21 3801 0

Снимка Ладислав Цветков, бТВ

Абсолютно всички бебета са удряни, когато е била дежурна подсъдимата акушерка Емилия Ковачева. Огромната агресия и най-много удари обаче е отнесла Никол. 

Това заяви бащата на момиченцето Румен Димитров, пострадало от обвинената в опит за убийство на новородено Ковачева, по бТВ. Според него делото се бави умишлено.  

Когато идва присъда, хората започват да се разболяват. Очаквам Емилия Ковачева също да се разболее, каза още Димитров. Той се надява, делото да приключи, преди малката Никол, която се развива добре, започне да разбира случващото се.

Димитров призова на следващото заседание по делото на 13 юни хората да оставят едно цвете пред съдебната палата, за да покажат отношението си към начина, по който работи съдебната система у нас.  

Вчера съдът изгледа кадрите от охранителните камери, които показват насилието над бебето. Родителите не издържаха и напуснаха залата. Бащата на обвиняемата акушерка пък нападна екипа на bTV при опит на журналиста Мариета Николаева да зададе въпроси към Ковачева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!