Нямам двор. Голф игрището не е двор

Емил Йотовски Последна промяна на 05 април 2019 в 13:35 10256 0

Гриф: Строго секретно!!! Кратък курс-инструкция с обяснения за придобити имоти за висши държавни чиновници.

Апартаментът е на името на котката ми. Искам да добавя, че котката ми е придобила имота преди да се роди, което както разбирате ме поставя извън подозрение.

Което е законно!

Жена ми е зодия Водолей и поради тази причина и е отпуснат безлихвен кредит от три банки. Тя е безработна и затова с парите си е закупила кола на старо за две хиляди лева, която впоследствие заменихме за мезонет в южен квартал. Държа да спомена, че когато купувахме мезонета този квартал не беше южен.

Което е законно!

Аз нямам апартамент. Аз съм бездомник. Имам куче, а то какво има си е негова работа. Ако ви интересува, попитайте него. Не е незаконно да живееш при кучето си? Нали?

Това е законно!

Това не е къща, а селскостопанска постройка. И нямам двор. Голф игрището не е двор. Имам и документи, които доказват че всичко е неизползваема земя от 7 категория.

Законно е!

Видях един изкоп и много ми хареса, затова си купих апартамент на зелено. Аз откъде да знам, че впоследствие това ще стане луксозен имот?

Всичко е законно!

Продадох два стари апартамента, за да си купя един нов. Новия продадох и си купих пет стари, които отново продадох и си купих кооперация.

Законно е!

Теглил съм кредит, с който да почерпя за апартамента, който се води на майката на жена ми. Това не ме прави собственик.

Законно е!

Аз откъде да знам, че жена ми се е сдобила с апартамент на мое име? В нашето семейство уважаваме личното пространство.

Законно е!

Нямам апартамент на мое име. Всичко е записано на семейството хамстери, които са многодетно семейство и на които плащам наем.

Законно е!

Нямам представа колко квадратни метра е апартаментът ми. Продадоха ми го във футове.

Законно е!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X