Васил Иванов отново ще има предаване в Нова тв, ще го води Мая Костадинова от Канал 3

OFFNews Последна промяна на 11 септември 2019 в 12:44 7389 1

Снимка NOVA

(от ляво на дясно) Мон Дьо, Мая Костадинова, Васил Иванов и Тина Ивайлова)

Журналистът Васил Иванов се връща в Нова телевизия като автор на публицистично предаване.

Преди няколко месеца стана ясно, че Иванов, който напусна Нова с грандиозен скандал, е поканен от новите собственици на медията. Досега той работеше в Канал 3.

Предаването ще се казва "Неделята на NOVA" и ще има друг водещ - Мая Костадинова. Тя също идва от Канал 3, а преди това е работила в TV7, PRO BG и bTV Action. 

От пиар отдела на медията съобщава, че предаването ще е за "задълбочена публицистика и силни журналистически разследвания" и ще прави обзор на горещите теми от седмицата. Ще се излъчва в неделя от 16:55 с начало 15 септември. освен Иванов авторски материали там ще излъчват репортерът на Нова Тина Ивайлова и Мон Дьо.

„Щастлива съм, че към „Неделята на NOVA“ се присъединиха утвърдени имена в телевизионната и разследваща журналистика, които повярваха в идеята да създадем нов публицистичен проект. В екипа сме убедени, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината. В това ще насочим усилията си – да покажем различни гледни точки, сериозно да разглеждаме актуалните теми и да стигнем до скритите за обществото факти с разследванията, върху които работим“ – заяви Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп, която също е бивш кадър на TV7.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11406

1

Hihi1981

11.09 2019 в 16:10

Олеле,мале...!!!