Участник в ''Стани богат'' отваря въпрос за 100 000 лева днес

OFFNews 07 април 2023 в 07:38 6541 1

Стани богат

Снимка bTV

За трети път в историята на предаването у нас участник стига до въпрос на 100 000 лева.

Въпрос за 100 000 лева ще отвори днес участникът в "Стани богат" Любомир Лазаров.

От bTV упорито крият дали той е спечелил сумата.

Едва за трети път в историята на предаването у нас участник стига до последния въпрос.

„Да разказвам или направо да кажа верния отговор?“, с хладнокръвие и увереност пита забележителният участник на един от последните въпроси.

„Това е исторически момент, дай да те прегърна!“, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие радостта си при всеки следващ светнал в зелено отговор.

“Удивителното в “Стани богат” е да наблюдаваш как участниците си доказват, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен е готино!”, коментира водещият на играта.

Участникът е вече пенсиониран журналист. Работил е в БНР и в няколко вестника.

Той ще демонстрира завидни познания, умело използване на жокерите, невероятно спокойствие и премерен риск, ще бъде аплодиран в публиката от своята съпруга и един от внуците си, разкриват от телевизията. След края на своето участие той дори ще се просълзи, но това ще се случи едва когато чува от съпругата си емоционалното признание, че е играл страхотно и колко много се гордее тя с него.

До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос, като само единият успява да отговори правилно. Това се случи, когато то се излъчваше по Нова телевизия, но заради скандал сумата не бе изплатена. Асен Ангелов - баща на актрисата и журналист Искра Ангелова - спечели наградата, но тя не му бе изплатена, защото по това време Искра Ангелова работеше в същата телевизия. Това е в разрез с правилата на играта, прецениха тогава продуцентите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

723

1

user4eto

07.04 2023 в 09:14

Умопомрачително "труден" въпрос за 30 хилядарки.

Ами задайте му на човека за 100 хиляди въпрос като например: "С коя държава граничи България на север?"
Ами ще ги вземе, що да не ги вземе тия пари. :)
 
X

Да помогнем на украинските деца!