Радина Червенова става част от екипа на bTV

OFFNews 27 август 2021 в 13:40 7882 0

Снимка bTV

Радина Червенова

Едно от емблематичните ТВ лица в България Радина Червенова става част от екипа на bTV през новия телевизионен сезон. Тя ще има собствена рубрика в "Преди обед" всеки понеделник и ще среща зрителите с позабравени герои от миналото. В сряда пък ще коментира със специалисти теми за човешките отношения. 

Червенова бе дългогодишно лице на новините на БНТ и  водеше централната информационна емисия. През 2018 година тя слезе от екран.

В екипа на "Преди обед" влиза и младата актриса Сара Драгулева с рубриката „Долче вита“ за начина на живот на звездите. В рубриката ще участва и дизайнерката Антония Йорданова.

Сред новите попълнения в екипа на „Преди обед“ е и популярният влогър и актриса, позната от сериала „Съни бийч“ - Поли Недкова. Тя ще следи социалните мрежи, за да запознава зрителите с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще отправя Тик-Ток предизвикателства и ще разказва за личните истории на звездите от света на киното. Заедно с критика Деян Статулов Поли ще представя филмовите премиери и нови сериали.

Актьорът Ненчо Илчев, когото зрителите познават от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“, ще има своя рубрика за деца - „Вълшебствата на Ненчо“.

В една от новите рубрики на „Преди обед“ – „УспешниТЕ“ – пластичният хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще води кулинарна рубрика. В екипа остава и Лео Бианки.

В „Духът на здравето” д-р Неделя Щонова и тази есен ще води здравната си рубрика, а Камен Лисички - да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

„Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и хармония, а репортерът Цвета Макрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.

Водещи на предаването остават Десислава Стоянова и Александър Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови