Основателят на Mindscapes и израелският професор Цви Бекерман с уъркшопи на ФАРA 2017

OFFNews 22 май 2017 в 12:45 2216 0

Цви Бекерман

Остава по-малко от месец до ФАРА 2017, който ще се състои в Пловдив, 15-17 юни, в Дом на културата “Борис Христов”. Освен още по-силно застъпена лекционна част, за пръв път тази година ще бъде представен и уъркшоп панел под формата на два 4-часови трейнинга, всеки от които разполага с 40 места.

Първият трейнинг е “Декодиране на креативността” на Йонатан Доминиц, основател на Mindscapes — компания, която е лидер в създаването на творчески трейнинги. Уъркшопът ще помогне на участниците да разберат какви са общите механизми зад най-награждаваните рекламни идеи и как да превърнем нашата работа в световно призната с помощта на доказано ефективните похвати, които са специално разработени от компанията.

Уъркшопът не само подробно ще разгледа инструментите на Mindscapes, но и ще предложи на всеки от участниците индивидуално обучение как да ги използват в реално време. Основната цел е да дадем

Йонатан Доминиц

практически израз на фантазията си така, че да създаваме иновативни и смели концепции и кампании.

Вторият уъркшоп на тема "Идентичност и култура — oт ум към тяло и от когнитивно към социално” ще бъде воден от известния израелски професор по aнтропология на образованието Цви Бекерман. В него той ще обърне внимание на концепциите за идентичност и култура, чрез които се създават съвременните либерални перспективи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!