Кака Лара: Караха ми се, че гледам отегчено включванията на Бареков

ОFFNews Последна промяна на 30 април 2015 в 07:52 9414 19

"Гласът на Пеевски и Бареков днес вече говори от други медии. Не искаме цял живот да изкупуваме техните грехове. Наясно сме със ситуацията. Имало е случаи, в които ми се караха, че гледах отегчено при включванията на Бареков по телефона".

Това разказа в ефира на Нова телевизия водещата в ТВ7 Лазара Златарева, позната като Кака Лара.

В разговора участваха и новинарите на ТВ7 и Нюз7 Атанас Атанасов и Валентина Войкова.

Те заявиха своята позиция, че това е активно мероприятие срещу медията.

"Ние не сме най-големите длъжници на КТБ. Защо започват от нас? Защо искат да спрат телевизията", попитаха журналистите.

Войкова изрази своята благодарност към премиера Борисов, по чието нареждане вчера полицията се оттегли от сградата на телевизия.

"Ние много благодарим, че премиерът Борисов се намеси. Той спомена аферата "Костинброд", но трябва да се знае, че Николай Бареков вече си тръгна и голяма част от хората потеглиха с него. Истината е, че сега сме по-спокойни. По времето на Николай имаше много вътрешна съпротива. Сега работим достатъчно обективно и смятам, че сме изкупили греховете, ако изобщо е имало такива", каза Валентина Войкова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.04 2015 в 20:15

А га ядахте кифтетата,ни ривахти,нали?

30.04 2015 в 13:16

Ще взема да науча всички, които се омазаха в тази лайняна телевизия заради по-добри заплати, когато телевизията се градеше с нашите пари, за да манипулира посредствените наши сънародници и гласоподаватели, и дори ни обиждаха от екрана по заръка по време на протестите, та някой ден, като седнат да ми морализаторстват, да им се напомни - ти отиде при бареков! Да, не е редно по този милиционерски начин да се случват нещата, но пък аз не бих повдигала темата за свободата на словото, ако преди това лично съм допринасяла за нейното потъпкване.

30.04 2015 в 13:16

Хората работили и работещи в тази телевизия са морални нищожества и тяхното мнение е с нулева тежест в обществото.

30.04 2015 в 12:26

и защо има значение от кого се почва събирането на задълженията? 1 лев или 1 милиард лева, дължимото е дължимо и длъжниците са длъжни в еднаква степен да си погасят дълга. що са почнали от телевизията няма значение. значение има факта, че телевизията до сега не е изплатила нищо от дълга си, за последните десет месеца.

ако аз имам кредит и не внасям по него в продължение на толкова време, отдавна да са ме осъдли и да са ми взели каквото имам, а да седна да се оправдавам с това, че други дължали повече, ще е пълно безочие т моя страна. обаче когато става дума за медия не е безочие.

тая традиция всеки в тази държава да се прави на жертва почва да ме вбесява.

30.04 2015 в 12:14

Всички които се докоснаха до Бареков било то в телевизията, било то в партията му се омазаха яко с лайната на Пеевски. Жалки сте ми , но не изпитвам съчувствие към това което се случва с телевизията ви.

30.04 2015 в 12:07

кака лара ме разплака... това е то бунтът, това е вътрешната опозиция, това е честната позиция - да гледаш отегчено при включване на бареков... и после да си взимаш хонорара.

30.04 2015 в 12:03

Или светинята му се е наситил на мазно и дърто овче и по Гергьовден се точи за нещо поне шилешко?
Неблагочестиви помисли ще да са минали през главата ти отче, не им се отдавай.
Вам мир!

30.04 2015 в 11:59

oтец Давид, без да те подтиквам към грях... но сам казваш "баба ти Гуси, както е известно, е от същата полова принадлеждност, както и кака ти Лара"
а преди това "я, да видим сега, ти приемаш ли, да те миропомажа с калугерско масълце, преди да приемеш светото причастие, заставайки на колене... и на лакти"
ако не би те учила баба Гуси, то какъв е проблема бидейки от "една полова принадлежност" с Ларка да опитаиш И С нея? И тя душа носи. Пастир който дели стадото си - огън да го гори е казано.

30.04 2015 в 11:54

С едно махване на пръста Бащицата праща и връща полицаи! Урокът е изнесен - да му мислят другите неправилни телевизии - какво ги чака, ако имат друга гледна точка освен правителствената?

30.04 2015 в 11:47

A-a-a, не така сине Кънчо,баба ти Гуси, както е известно, е от същата полова принадлеждност, както и кака ти Лара, не е богоугодно, да се разделят тези две души заблудени, така че и двете овчици са от едното стадо божие, всеки е нужно да се покае, но тя йезуитски определя грехопадението си, като ,,...ако има такива..", за греховете де !! Мир вам !!!