Интелдей Солушънс с две награди от престижния конкурс на Българската асоциация на ПР агенциите

Младежката кампания #EUandME, реализирана за Европейската комисия, грабна вниманието на журито, съставено изцяло от международни експерти

OFFNews 03 май 2019 в 17:35 1641 0

ПР агенцията „Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор за България на световната мрежа на независимите комуникационни агенции PROI, спечели две отличия на десетото юбилейно издание на престижния конкурс BAPRA Bright Awards, който приключи с церемония в столичен клуб. Това е единственият конкурс в сферата на маркетинговите комуникации у нас.

Журито, съставено изцяло от водещи международни експерти в сферата на връзките с обществеността, отличи „Интелдей Солушънс“ с първо място в категория „Комуникационна кампанния в публичния сектор“ и трето място в категория „Кампания Public Affairs“ за кампанията #EUandME, реализирана за Европейската комисия.

С тази кампания, насочена към младежите в Европа, доказахме, че младото поколение има нужда от специално създадени за тях и таргетиращи ги послания чрез целия комуникационен инструментариум – от традиционни до дигитални канали, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на ПР агенция „Интелдей Солушънс“.

Целта на кампанията е да направи Европейския съюз по-достъпен за поколението на хилядолетието, като му помогне да открие постиженията на ЕС, които правят ежедневния му живот по-безопасен, по-лесен и по-успешен. #EUandME започна важен диалог с младите граждани, помагайки им да разберат ролята на ЕС в техния живот и да открият всичко, на което имат право в резултат от това, че живеят в една от държавите членки.

Кампанията, реализирана от „Интелдей Солушънс“, бе отличена измежду рекорден брой кандидатури в тазгодишната надпревара.

За първи път в историята на конкурса участват 164 проекта. Председател на международното жури тази година бе Барт де Врийс, начело на Международната ПР асоциация от 2016 до 2018 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови