Хекимян и Гавазова са новите водещи на сутрешния блок по bTV

OFFNews 22 май 2014 в 16:42 5224 2

Снимка bTV

Антон Хекемян и Биляна Гавазова

Антон Хекемян и Биляна Гавазова ще заменят Генка Шикерова и Константин Караджов като водещи на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин” от 2 юни.

„Антон и Биляна са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира на bTV. Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители”, коментира Венелин Петков, който е директор на „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

Гавазова и Хекимян заемат местата досегашните водещи, защото Шикерова чака второто си дете, а Караджов става продуцент в bTV Новините.

Антон Хекимян започва професионалното си развитие в bTV през 2004 г. Десетгодишната му кариера започва като стажант репортер в „Тази сутрин”. През септември 2013 г., след риалитито „Африка: звездите сигурно са полудели”, става водещ на съботно–неделните предавания „Тази събота” и „Тази неделя”. Завършил е Факултета по журналистика към Софийския университет.

Биляна Гавазова има 10 годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио – Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио – София, където става главен редактор Бизнес новини. В Дарик радио Биляна натрупва опит и като водещ на сутрешния блок. Присъединява се към bTV през 2010 г. година като репортер. Завършила е „История” в Шуменския университет „Св. Константин Преславски”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!