Гергана Стоянова и Иван Юруков ще лекуват с любов в новия сезон на 'Откраднат живот'

ОFFNews Последна промяна на 14 февруари 2019 в 15:11 4704 0

С любов ще лекуват лекарите в новия сезон на „Откраднат живот“, който започва на 26 февруари.

„Любовта е най-големият двигател в живота ни! През изминалите 295 епизода се ангажирахме с теми като приятелството, предателството, представянето на стотици медицински случаи, но това, което най-силно вълнува зрителите, е именно любовта“, разказа Евтим Милошев по време на специално събитие за новия сезон.

На 14 февруари той представи новите попълнения на каста в лицето на Гергана Стоянова и Иван Юруков, а малко след това преведе журанислистите през ключови точки от „Св. Анастасия“. Продуцентът на най-успешния български медицински сериал сподели, че новата болница се разпростира на 1520 кв.м., което я превръща в двойно по-голяма от познатата МБАЛ „Св. Кирил“.

„Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот“. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди“, сподели Гергана Стоянова, загатвайки, че от 26 февруари ще бъдат разбивани много сърца с истории за различните измерения на любовта.

Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незращи.

Друго ново попълнение - Иван Юруков - изказа специални благодарности на екипа и консултантите на сериала, които са му помогнали в подготовка за ролята на неврохирург. Юруков допълни, че още в първия ден от снимките е участвал в опреация с отваряне на череп.

„Щастлива съм, че привидно малката роля на сестра Жекова с времето се превърна в значима, както за мен, така и за продукцията. Прекрасно е, че имам възможност да участвам в сериала от самото му начало“, допълни Марта Вачкова, която е сред първите актьори, станали част от любимия каст на „Откраднат живот“.

Седми сезон на хитовия български сериал ще започне на 26 февруари в 20:00ч. по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови