''Фермата'', ''Мастър шеф'' и ''Гласът на България'' в новия сезон на bTV

OFFNews 11 август 2023 в 11:26 4274 0

Master Chef

Снимка bTV

Master Chef

Есенният телевизионен сезон на bTV стартира на 4 септември.

Телевизията обяви акцентите в програмата си след края на лятото, когато много предавания са в пауза.

"Стани богат" ще продължи да се излъчва всеки делничен ден от 18:00. Новият сезон ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.

Готви се и нов сезон на „Фермата“ под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалити формата стартира на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч.

„Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия. Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник. Освен Иван и Андрей, риалитито ще има и нова водеща. Епизодите ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч.

„MasterChef“ също се завръща на 8 септември (петък) от 20:00 ч. с ново жури - шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов ще посрещнат новите претенденти за титлата и голямата награда от 100 000 лева в чисто ново студио. Кулинарната надпревара ще се излъчва в петък и събота вечер от 20:00 ч.

Музикалното шоу „Гласът на България“ ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. „Кастингите на тъмно“, които стартират на 10 септември (неделя) от 20:00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“, а кой ще бъде той - зрителите ще проследят всяка неделя от 20:00 ч.

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ се завръща в ефира със своя осми сезон на 8 септември (петък), точно в 22:00 ч. Всяка петъчна вечер Николаос, бендът и целият екип на предаването ще продължат да забавляват зрителите с хумор, коментари и интервюта с български и международни знаменитости, както и много нови и неочаквани рубрики. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!