CARAT стана глобална медийна агенция №1 в света за девети пореден път

OFFNews 31 юли 2017 в 12:55 1349 0

Carat беше обявена за медийна агенция №1 в света от международната изследователска компания RECMA, която представи традиционния си доклад Network Diagnostics – Qualitative Evaluation report в края на миналата седмица.

Агенцията заема призовото първо място без прекъсване от 2013 г. насам и е провъзгласявана за първенец девет пъти в последните 10 доклада на организацията, която оценява работата на медийните и дигитални агенции в световен мащаб.

Класацията се базира на анализ на работата на над 700 агенции, опериращи в 46 страни. Компаниите биват оценявани по 18 критерия, включващи придобиване на нов бизнес, запазване на настоящи клиенти, награди, развитие на таланти, както и ключови ресурси, вложени в дигитални медии и развитие на разнообразен медия микс.

„Фактът, че получаваме приза за девети път и то последователно от 2013 г. насам, е страхотна оценка и ясно свидетелство за способността на агенцията постоянно да предефинира начина, по който работят медиите с единствената цел да постига по-добри резултати за своите клиенти. Гордея се, че работя с такъв талантлив екип", коментира Уил Суейни, глобален президент на Carat.

В България Carat присъства от шест години.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!