bTV спира някои предавания заради коронавируса, пуска токшоу за епидемията

OFFNews 18 март 2020 в 22:17 33663 0

Снимка bTV

За още промени в програмата си съобщи днес bTV, след като вчера анонсира, че сутрешният блок ще започва по-късно от 23 март (в 7:00 вместо в 6:30), а някои предавания ще излъчват повторения.

Смените са заради реорганизация на работата в телевизията по време на извънредното положение.

В четвъртък, 19 март, специалното предаване на живо „Кризата COVID-19: Всичко, което трябва да знаете”. ще даде актуална и полезна информация, както и съвети за всички зрители от авторитетни събеседници. Предаването с водещ Антон Хекимян ще започне по време на централната емисия на bTV Новините и ще продължи до 21 часа. 

Специалното издание ще бъде реализирано в допълнение на редовните и извънредните новинарски емисии и актуални предавания на bTV.

От следващата седмица, в понеделник и четвъртък bTV ще посвети часовия пояс между 21 и 22 часа на специално токшоу, което ще погледне на COVID-19 епидемията през призмата на човешките истории.

В резултат на тези промени, MasterChef България ще се излъчва само във вторник

Заради цялостната реорганизация на продукционните и постпродукционните ресурси в bTV ще настъпят допълнителни промени в програмата в праймтайм. Сериалът „Съни бийч“ ще бъде временно заменен от „Столичани в повече“, а „Бригада Нов дом“ и „Смени жената“ няма да снимат и излъчват нови епизоди по време на епидемията, считано от тази седмица. 

bTV има готовност при нужда да въведе допълнителни промени, в зависимост от развитието на кризата с COVID-19, допълват от телевизията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови