Боряна Братоева и Владимир Зомбори ще водят ''Гласът на България''

OFFNews 13 юни 2024 в 11:41 12012 0

Боряна Братоева и Владимир Замбори

Снимка bTV

Боряна Братоева и Владимир Замбори

Актьорите Боряна Братоева и Владимир Зомбори са новите водещи на „Гласът на България“ тази есен, съобщи bTV.

Двамата споделят, че са истински фенове на музикалното риалити и с огромно желание ще влязат в ролята на водещи в новия единадесети сезон.

„Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на „Гласът на България“ е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук!“, казва Владо Зомбори.

„Снимките току-що започнаха, а вече успях да изпитам цялата палитра от емоции – от радост до сълзи в очите, опитвайки се да „спася“ грима си от тях“, споделя емоционално Боряна Братоева след първите си дни в шоуто.

„С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!“, продължава тя.

Едни от най-големите музикални звезди на България – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, вече са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-добрия и запомнящ се „глас на България“ за 2024-а.

Боряна Братоева е от Варна, завършила е НАТФИЗ и има роли в киното и театъра. Част от трупата на Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“ в Пловдив. Участва в сериалите "Съни бийч", "Седем часа разлика" и "Дървото на живота".

Владимир Зомбори е актьор и певец, роден в Пловдив. Завършил е НАТФИЗ, част е от трупата на "Малък градски театър "Зад канала". През 2011 г. участва в първия сезон на музикалното риалити „Екс Фактор България“, където е първият отпаднал финалист, а тази година спечели безапелационно формата "Като две капки вода". Участвал е във филми като "Дъвка за балончета", "Миграцията на паламуда", в сериалите "Мен не ме мислете", "Пътят на честта" и др.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови