Теодосий Спасов пак реди "Жълтите павета" в Армията

OFFNews 06 октомври 2015 в 08:45 2426 0

За втори път музикантът-легенда Теодосий Спасов радва меломаните в София с феста "Жълтите павета" в Армията. Купонът е на 9 и 10 октомври от 19 часа. 

"Кавалът на планетата", както го определя Милчо Левиев, ще излезе на сцената на военния театър заедно с млади звезди на световния джаз. Акцентът тази година е испанското влияние в джаза. Първата вечер свирят Едмар Кастанеда Трио(Колумбия, Чили, САЩ) и Братя Мартинес - Христо Йоцов Проект(Нидерландия, България). В събота е ред на Рамон Вале Трио с Елза Вале (вокал, Куба ). Музикалният форум ще бъде закрит от съвместния проект на испанския пианист Давид Дорантес и Теодосий Спасов, който ще бъде съчетан с невероятните танци на Леонор Леал. 

Фестът продължава с джем сешън в Клуб Максим, като основната група първата вечер е Георги Петров трио, а на 10-и - Милен Кукошаров квартет. 

Заради феста от 13.00 часа на 09 октомври до 14.00 часа на 10 октомври се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите на снимачния екип, на ул. „Г.Бенковски” при служебен вход на театър на „Българската армия”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!