Ще има ли ново убийство в Дяволското гърло довечера?

OFFNews Последна промяна на 18 април 2019 в 11:39 1965 0

Парче риза на една от жертвите, нож - вероятното оръжие на убийствата и надпис „Един ден“. Дали предстои ново убийство или това са знаци, оставени с цел да поведат разследването в нова посока – предстои да видим в новия епизод на криминалната драма, чийто пореден епизод е довечера по Нова телевизия.

От медията разкриват част от развитието на сюжета:

Нервите на главния герой Филип не издържат – няма отпечатъци, нито следи, а убиецът си играе с тях. Междувременно Донка ще се натъкне на улика, която може да преобърне разследването. Тя ще се сблъска със съмнителен мъж, облечен в черно – дали това не е извършителят на убийствата и дали Донка няма да се окаже следващата му жертва?
 
Мия е разтърсена от изчезването на дъщеря й. Ситуацията изглежда критична, когато се появява информация, че тя е с основния заподозрян за тежките престъпления. Мия и разследващите полицаи мобилизират всички ресурси и започват издирване. Всеки миг закъснение може да се окаже фатален за младото момиче.
 
Играта, в която Диaна попада внезапно, ще я отведе до територия, която е непозната и опасна. Ще успее ли и този път да се измъкне невредима?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови