Red Hot Chili Peppers ще разтърсят „Арена Армеец” днес

Мадлен Шишманова 01 септември 2012 в 10:31 1499 0

Red Hot Chili Peppers ще разтърсят „Арена Армеец” днес . Снимка :ЕПА/БГНЕС
Red Hot Chili Peppers ще разтърсят „Арена Армеец” днес . Снимка :ЕПА/БГНЕС

Една от най-успешните рок групи Red Hot Chili Peppers ще зарадва тази вечер българските си фенове в „Арена Армеец”. Шоуто ще започне в 16 ч. с бандата "Q-Check" пред залата.

Вратите на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18 часа, а към 20 часа на сцената ще се качи подгряващата британска група As Able As Kane. Веднага след тях пред публиката ще застанат Red Hot Chili Peppers.

За да си починат добре преди концерта, музикантите от Red Hot Chili Peppers са пожелали зад сцената в залата да бъде изградено специално помещение за медитации. Според изискванията на Red Hot, в гримьорните на членовете на групата трябва да има високи палмови дървета и дивани, които да не са кожени.

Red Hot ще представят у нас песни от новия си албум "I'm with You", но и някои от големите си хитове.

Организаторите от "София Мюзик Ентерпрайсис" призовават всички закупили билети да се насочат по-рано към залата, защото се очаква трафикът да бъде натоварен.

Билети за шоуто на американската банда с почти 30-годишна история все още има. Те са с цени от 90 до 200 лева и са в секторите със седящи места. Могат да бъдат купени от касите на "Арена Армеец".

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!