Рапърите от "LOGO 5" на гости в предаването "Хляб и мармалад"

Борислава Славова 05 октомври 2012 в 18:24 4122 0

Logo 5
Logo 5

На 8 октомври (понеделник) водещият на предаването "Хляб и мармалад" Румен Янев ще ни изненада с български ъндърграунд рап в ефира на OFFRoad radio.

Групата LOGO 5, съставена от трима младежи, определя стила си като постмодернистичен манифест с "елементи на неосведоменост". Според критиците обаче това е класически нестандартен хип хоп.

Момчетата Радостин Георгиев /Mr. Freesk/, Илия Григоров /Illea/ и JamezBongg (Dirty Jamezz) не претендират да са осведомени по всички въпроси, затова и в песните си говорят за всичко, което знаят,не знаят и не се колебаят да питат за това, което не им е ясно.

Първият им издаден албум е под името "Петилетка", но няма нищо общо със социализма. Наименованието идва от петте години, необходими на бандата да завършат албума.

Група LOGO 5 има зад гърба си множество живи изпълнения, както и подгрявания на небезизвестни банди като Method Man & Redman,B-Real of Cypress Hill, Psycho Realm, House of Pain, Delinquent Habits, Dr. Syntax & Stig Of The Dump и Stereo Mc’s, Chester P & Inja.

Разговорът с момчетата от LOGO 5 ще стартира този понеделник точно в 19 часа в предаването "Хляб и мармалад".

Записът от предаването може да чуете ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови