Рафи взе приза Бург на годината

06 декември 2012 в 17:05 2001 0

Рафи спечели наградата Бург в Бургас
Рафи спечели наградата Бург в Бургас

На специална церемония в Бургас наградата Бург на годината бе връчена на Рафи - победител от първия сезон на музикалния формат X Factor.

Призът бе връчен лично от кмета на Бургас Димитър Николов.

За 2012 г. Рафи е бургазлията с най-голям принос за популяризирането на града.

Рафи благодари на своите съграждани за оказаната чест и прикани младите бургазлии активно да развиват талантите си, за да могат с общи усилия да превърнат Бургас в културна столица на Европа през 2019 г.

Със званието "Художник на годината" бе отличен художникът Стойко Сакалиев. 

Наградата Бург на годината се връчва за 12-и пореден път от Радио 1 и Радио MIXX. Останалите номинирани са: Бургаският драматичен театър "Адриана Будевска" - за утвърждаване на безспорния имидж на Бургас като град на изкуството, 12-годишният Константин Гаров - за силата на ума му, с която спечели за Бургас домакинство на Международно състезание по математика, Стефан Диомов - за творческото му дълголетие и емблематичност за Бургас, спортистът Иван Марков - за мъжеството и волята му да прослави името на Бургас на олимпиадата в Лондон и хореографката Петя Стойкова - заради безкрайната й енергия и ентусиазъм, затова че благодарение на нея Бургас танцува повече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!