Queen тръгват на турне с Адам Ламбърт като фронтмен (видео)

Ивайло Анев 12 декември 2014 в 13:05 7658 10

Легендарната група Queen започва европейско турне с Адам Ламбърт като фронтмен на групата. Първият концерт е на 13 февруари в Нюкасъл, а турнето ще завърши на 27 февруари в Шефилд.

Ламбърт за пръв път пя с Queen през 2009 година, когато беше участник в шоуто American Idol, в което завърши на второ място. Оттогава той нееднократно се е изявявал с групата, в това число на миналогодишния музикален фестивал iHeartRadio в Лас Вегас.

"Сигурен съм, че ако Фреди Меркюри можеше да види Адам Ламбърт, на лицето му щеше да има широка усмивка", казва китаристът пред сайта Unreality TV малко след 25-минутната им изява на фестивала в Лас Вегас през октомври.

Queen издаде през септември албума Queen: Live at the Rainbow '74, който ще съдържа смятани за изгубени записи, правени през 1974 година от три концерта в лондонския театър "Рейнбоу".

До края на годината ще бъдат пуснати в сборен албум Queen Forever неиздадени музикални записи на покойния фронтмен на легендарната група Фреди Меркюри, който почина на 45-годишна възраст през 1991 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!