Пускат нови сектори за LOTR in Concert: Двете кули

OFFNews 08 декември 2015 в 13:42 3046 1

Поради засиления интерес към Lord Of The Rings in Concert в последните дни, организаторите се принудиха да отвoрят още сектори в Арена Армеец, което ще позволи на повече хора да видят шоуто.

Lord Of The Rings in Concert и симфоничният оркестър на БНР ще представят Двете кули на живо след 10 дни в столичната зала Арена Армеец. Секторите са от двете страни на сцената и са на цена от 45 лева. Броят допълнителни билети е ограничен до 150. Все още могат да се намерят и централни места на цена от 90 и 120 лева в секторите, носещи имената на Фродо, Гандалф, Леголас и Арагорн.

Звездите на шоуто Кейтлин Луск и Давид Райц ще пристигнат няколко дни по-рано, за да участват активно в репетициите на оркестъра и хора на БНР, както и да помогнат с озвучаването на събитието в зала Арена Армеец. Ще бъде монтирана специална озвучителна система със закъснителна линия, която да подобри звука и да направи изживяването пълно, независимо в коя точка на залата се намирате.

Диригентът Давид Райц споделя: „Това, което отличава Двете кули от първата част, е наличието на много повече ударни инструменти. Хауърд Шор държеше да има от всичко по много, за да се усеща тътена на войната, за да чувстваме марша на Орките или похода на Ентите. Всички инструменти са направени или само от метал или само от дърво. На сцената ще имаме и огромно ТАЙКО, ДИСТРЕС ПИАНО (отворено пиано, на което се свири с верига), ПРОДЪЛГОВАТ БАРАБАН, МАРИМБА и много други чудати неща, които по принцип нямат място в един симфоничен оркестър.“

Вратите на залата ще отворят в 18:30 на 19-ти декември, а шоуто започва точно в 20:00 часа!

Билети на цени от 45 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 84 бензиностанции OMV, касите на EasyPay, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За политиката