Провокативният Иво Димчев с концерт в 'Терминал 1' на 14 март

ОFFNews 22 февруари 2018 в 12:39 2917 0

Иво Димчев се завръща на сцената на клуб "Терминал 1" на 14 март.

Първият клубен концерт на Иво Димчев в София се състоя именно в клуба на 23 ноември 2017 година. Събитието се разпродаде за броени дни. Поради големия интерес към музиката на артиста, се осъществиха цели три успешни концерта в рамките на два месеца.

Иво Димчев разрежда броя на събитията и в рамките на първите шест месеца на 2018 г. ще изнесе само два концерта у нас.

Иво Димчев е пърформънс артист, който използва за авторските си спектакли актьорска игра, танц, музика, пеене, физически театър, но най-вече метаморфозите на своето тяло като манифест на сценична свобода. Всички тези компоненти се допълват и допринасят за богатството на сценичното присъствие на Димчев.

Самият Иво Димчев се определя като експериментален и радикален артист. Занимава се с изкуство от около 20 години. Използва пеенете като орнамент към своите спектактли. Интересът на публиката към музикалното му творчество го кара да извади песните от представленията си и да ги обедини в албума „Sculptures”. Той е записан в Лос Анжелис и за аранжиментите на парчетата, Иво се доверява на Георги Линев (Kan Wakan).

Съвсем скоро  Димчев сподели в интернет пространството изключително лична информация за себе си, а именно, че е ХИВ позитивен от 10 години. Със статус във фейсбук, артистът обяви, че скоро предстои представяне на новата му книга „Ivo Dimchev – ХИВ + KISS”, където ще разкаже своята лична история с вируса на СПИН. Книгата ще излезе на български език през април 2018. 

Билети за концерта на Иво Дивчев на 14 март се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. на предварителна продажба и на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови