Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Прогресив метълите BORKNAGAR с първи концерт в България

OFFNews 08 юли 2022 в 10:47 899 0

BORKNAGAR

Снимка BORKNAGAR

BORKNAGAR

Норвежката прогресив метъл група "Borknagar" идва за своят първи концерт в България. Новината съобщи компанията BGTSC, които са организатор на концерта.

Групата "Borknagar" е създадена през 1995 година в Берген от китаристът и композитор Øystein Brun. Зад гърба си прогметъл музикантите имат 11 албума, като последният - "True North" е от 2019.

Концертът на "Borknagar" ще се състои на 26 август 2022 година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от регионално турне с репертоар, включващ най-доброто от творчеството на групата от Норвегия.

Билетите ще влязат в продажба този понеделник, онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването, съобщават организаторите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews