Препоръчваме ви: 'Записки на един луд' по Гогол с Георги Гоцин

ОFFNews 14 април 2018 в 00:35 3133 0

Тази вечер от 19:30 часа в City mark art center ще бъде представено специалното юбилейно представление на "Записки на един луд" на Ованес Торосян с участието на Георги Гоцин.

Моноспектакълът на Гоцин се играе вече 5-ти сезон с огромен успех. 

Представлението ще бъде импровизация между Торосян, Гоцин, публиката и музикантите от Independent Chamber Orchestra Bulgariа, които ще свирят с екипа на представлението.

Повече информация за събитието и постановката може да откриете тук. 

Ако не ви се ходи на театър в днешния ден, вижте другите ни предложения за интересни културни събития:

Концерт

Тази вечер от 22:00 часа може да се наследите на концерт на PIF & MIRY в "Терминал 1".

Кино 

"Тайният живот на Порт Лигат. Къщата на Салвадор Дали" в кино "Люмиер" от 21:00 часа

Къщата, построена от Салвадор Дали – единствените постоянни дом и студио, които някога е имал, – осигурява повествователна нишка за историята на живота и творчеството му – биография и работа, които обхващат по-голямата част от XX в. Този документален филм хвърля нова светлина върху съкровената и трайна връзка на художника с пейзажа на Кадакес, Порт Лигат и Кап де Креус (Каталуня, Испания), пейзаж, в който той се потапя и който го оформя и определя. В същото време филмът изследва малко известни страни от личния му живот, и по-точно отношенията му с баща му и сестра му Ана Мария, негов пръв модел: отношения, които ни помагат да разберем ключови елементи от творчеството му. Опознаването на къщата студио в Порт Лигат ще ни даде дълбоко разбиране за Салвадор Дали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!