Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Премиера: текстове на Нойзи от OFFNews излизат в първата му книга, той ще свири с Д2

Искра Ангелова 20 февруари 2023 в 11:52 2146 0

Премиера на

Снимка Плакат

Премиера на "Диалози"

Премиерата на книгата "ДИАЛОЗИ" от Ивайло (Noisy) Цветков е на 22 февруари, сряда, 20:00 ч. в Sofia Live Club.

Ивайло Нойзи Цветков е познат на публиката като един от създателите на култовото списание "Егоист", като се прочу през годините с изключително сложния си, маниерен и нарочно книжовен, философски, високопарен и просветен изказ, който хем го прави много симпатичен, хем неразбираем за по-голямата част от аудиторията, в която се прицелва през масмедиите и която прогресивно оглупява през последните десетина години. Тези дни Нойзи издава първата си книга. И в нея са и текстовете, които той е написал именно за OFFNews

Ако искате да го видите на живо, можете да си доставите това истинско интелектуално удоволствие в сряда, когато той ще споделя мисли и афоризми заедно с писателя Георги Господинов и журналиста Даниел Ненчев, както и с други свои герои от интервютата му. Нойзи ще направи още нещо за първи път - ще свири заедно с рок групата Д2.

Още една интригуваща новина - на събитието ще свирят D2, но с новия си вокал Радостин Василев, който е финалист в "Гласът на България". И, както се разбра, с нов втори китарист - Ивайло (Noisy) Цветков. Книгата ще може да бъде закупена на място, както и ще имате възможност да получите личен автограф. Входът е свободен.

Искате да знаете повече?

"Диалози" е първата книга на журналиста и културен антрополог Ивайло (Нойзи) Цветков. Тя съдържа 27 разговора между публични личности, които имат безспорни способности да анализират миналото, да интерпретират настоящето и да предлагат идеи за бъдещето. Във фокуса са политиката, културата, историята, обществения живот, под формата на диалози. Ситуирани са в българския и световен контекст, основно в последните 5 години, но и отвъд тях.

Някои от текстовете в книгата са с първа поява в електронното издание Offnews, но други са направени специално за нея. Избраните диалози са с непреходна стойност и освен рефлексии към съвременните дискурси - предлагат и надвремеви смислови послания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews