Insomnium и Wolfheart с концерт в София на 14 октомври

OFFNews 05 август 2015 в 11:42 3106 0

Финландската Melodic Death Metal сензация Insomnium и специалните им гости от Wolfheart ще забият в София на 14 Октомври в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа. Концерът ще е част от турнето Shadows of the dying sun over Eastern Europe 2015. 

След двете изключително успешни европейски турнета в подкрепа на последния албум, озаглавен "Shadows Of The Dying Sun", финландските майстори на мелодичния метъл тръгват на турне в източна и южна Европа, водейки със себе си като специални гости своите приятели сънародниците си Wolfheart. Турнето стартира от Балтийските републики и завършва в Италия с общо 18 шоута. 

"Много сме развълнувани за това турне, тъй като най-после ще можем да посетим държави в които никога не сме били преди това! Отдавна получаваме много писма и покани от наши фенове от тези страни, така че ще е страхотно най-после да се срещнем с тях! Нашият приятел китарния магьосник и велик майстор Jani Liimatainen (Cain's Offering, ex-Sonata Arctica) ще замести Ville, тъй като към момента той е възпрепятстван и не може да се присъедини към нас. Така че, всяка вечер ни очаква много непредсказуемо специално шоу с китарните герои от дуета Vanhala & Liimatainen и екстрите, които ще получим от тях!", коментираха турнето си Insomnium.

Билети се продават от днес в мрежата на EVENTIM в цялата страна. В момента и до 12:00 часа на 10 август цената на билетите ще е 30 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 35, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови