"ХаХаХа ИмПро театър" с нова премиера

OFFNews 23 ноември 2022 в 20:24 1110 0

Плакат на

Снимка ХаХаХа импро театър

Плакат на "Възход и падение"

Ако обичате интелигентния хумор и неконтролируемия смях, то на 4 декември трябва сте на премиерата на новия спектакъл на "ХаХаХа ИмПро театър". "Възход и падение" разказва житейската история на двама души от самото им начало, информират от трупата. Както винаги с участието на публиката актьорите пресъздават животите на двама герои до момента, в който единият ще поеме по пътя на възхода, а другият - по този на падението.

Какво, как и защо ще се случи? Кои ще бъдат тези двамата души? Какви ще бъдат техните характери, мечти, желания, мисли, успехи и провали? Това са част от въпросите, чиито отговори дава представлението. Участват Ивайло Рогозинов, Васил Бовянски, Живко Джуранов, Тони Карабашев, Александър Митрев. Домакин на събитието е "Топлоцентрала".

"Спектакълът е дълга импровизационна форма и се представя за първи път в България. Персонажите, мястото, целта на героите и всички детайли се взимат от публиката. Предизвикателството пред актьорите в дългата е форма е именно развитието на персонажа, неговата история и градация/деградация. От друга страна, форматът предоставя възможност на актьорите да дълбаят в човешките взаимоотношения, стремежи и характерности с помощта на зрителите", разказват от "ХаХаХа ИмПро театър".

"ХаХаХа" е професионална трупа за импровизационен театър, създадена през 2009 година, със стотици представления на всевъзможни локации. В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови