Група ЕКС с нов концерт на 14 септември в Маймунарника

OFFNews 05 септември 2019 в 10:47 5578 0

Наближава нов концерт на младата група ЕКС, съставена от оригиналните екс вокалисти Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол).

На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата ще изпълнят на живо едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана”. Всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и особено ефектна - пишат организаторите.

“С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация - споделят тримата на репетиция. - Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от телевизионното музикално шоу Брас Мастърс."

Изпълненията им ще са под съпровода на музикантите от “Svetlio&The Legends”, участвали и във формациите “Хиподил” и “Холера”.

Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен концерт през декември 2018 г. След купона на 14 септември им предстои и европейско турне извън България с 8 концерта.

Билети за концерта на ЕКС в "Маймунарника" се продават в системата на Eventim.bg и в EpayGo, а също в бензиностанции, билетни център на НДК, от "Български пощи", на касата на "Арена Армеец". Единичната цена е 13 лв. до 8 септември, а след това - 15 лв. В деня на концерта и на място тя ще е 18 лв. Деца до 7 годишна възраст влизат безплатно с възрастен придружител и с попълнена декларация на входа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови