Филмът за Хан Соло мина двойно предварителната продажба на билети за Черната партера

OFFNews 06 май 2018 в 17:41 6954 0

Филмът за Хан Соло мина двойно предварителната продажба на билети за Черната партера

Предварителната продажба на билети за премиерата на филма за Хан Соло е била рекорда на друг блокбъстър - Черната пантера. 

Продадените билети за предисторията на един от най-обичаните герои в поредицата "Междузвездни войни" са били двойно повече от продадените за премиерата на Черната пантера в рамките на 24 часа. Продажбата им стартира в четвъртък вечерта - 3 май и достигна двойно повече продажби само за денонощие.

Това прави "Соло: История от Междузвездни войни" вторият най-очакван филм след "Отмъстителите: Война без край", който на практика разби всички досегашни рекорди. 

Високите очакваня към филма идват на фона на някои проблеми около заснемането му, като уволняването на режисьорите Фол Лорд и Крис Милър, както и слабото представяне на трейлъра към филма.

В същото време Черната пантера се превърна в бокс офис сензация, като прибра 1.3 млрд. долара. Тази цифра обаче беше достигнати от "Отмъстителите" в рамките едва на 11 дни, което пък би досегашния рекорд от продажби, държан от "Междузвездни войни: Силата се пробужда". 

Само в деня на излизането му - 25 май, филмът за Хан Соло се очаква да реализира приходи от 170 млн. долара. На 15 май ще се състои световната му премиера в рамките на фестивала в Кан. 

В ролята на младия Хан Соло, се превъплащава Олдън Еренрайк. Във филма участват още Емилия Кларк, Уди Харълсън, Танди Нютън и Доналд Глоувър, който пък ще изиграе младия Ландо Калризиян. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !