Children of Bodom: Нямаме търпение да се върнем в София!

Николаос Цитиридис 09 ноември 2013 в 14:02 3424 2

Children of Bodom
Children of Bodom

Children of Bodom ще свирят пред българска публика за втори път на 13 ноември в зала "Универсиада". Дет метъл машините ще представят песните си от новия албум "Halo of Blood", както и старите си къртачки. За концерта в София, бъдещи планове и феновете у нас разгоравяме с барабаниста на CoB Яска. 

Яска - барабанистът на Children of Bodom Яска - барабанистът на Children of Bodom

-Здравей, Яска, къде те хващаме сега?

Здрасти! След по-малко от час ще стартира концерта ни в Дъблин. Много съм щастлив, защото ще имаме възможността да бъдем на една сцена с "Медея", "Инсомниум" и "Напалм дет".

- През 2011 г.  бяхте у нас за първия си концерт и оставихте само хубави спомени. Какво обаче ти успя да запомниш от идването си в София тогава?

Българските фенове ме изненадаха страшно много. Те носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна в София. Според мен на 13 ноември ни очаква един страхотен концерт.

- Скоро представихте новия си албум "Halo of Blood" и въпреки че е рано, смятате ли да се връщате в студиото?

О, да! След края на европейското турне, през втората половина на 2014 г., ще започнем работа по нови песни и се надявам в края на следващата година да имаме готов материал.

- Как върви турнето до момента?

Публиката е страхотна. Много се забавлявам на сцената, като за това са "виновни" само хората. Всяко шоу, което изнасяме, е нова тръпка за мен.

- Новият ви албум "Halo of Blood" успя да спечели сърцето на феновете, но определно звучи по-различно от класиките като "Hatebreeder" и "Are you dead yet?".

Така е. Ако сравняваме "Halo of Blood" с другите, наистина е различно всичко по него. В тази тава свирим най-бързата си песен в историята на бандата, както и най-бавната. Това беше и едно от големите предизвикателства, докато записвахме.

- Послание към българските фенове?

Нямам търпение да се срещнем на 13 ноември. Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме през 2011г. Очаквам страхотно шоу!

 

OFFNews дава възможност на всеки фен да спечели билет за концерт. Условията на играта може да видите на тук.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews