Бревис: В трапа няма цензура

OFFNews Последна промяна на 23 декември 2016 в 15:10 5589 1

Бревис.

На 30 декември в клуб "Mixtape 5" ще се проведе коледното издание на "Trap Цензура". Вратите отварят точно в 22:00 часа, а билетите са 5 лв. преди 00:00 часа и 8 лв. след 00:00. Събитието е за лица над 18 г.

По повода проведохме кратко интервю с Бревис, един от участниците на събитието:

Какво е Trap Цензура?

Трап цензура е уникално по рода си събитие, което предоставя най-модерния звук в момента.

Какво значи името?

Значи, че е относно трап стила, а цензура няма значение, тъй като в трапа няма цензура.

Като цяло артистите са индивидуалисти, вие обаче се обединявате – съединението ли прави силата в изкуството?

Колаборирането с различни хора както и събирането на дадени артисти води до новости и куп нови идеи. Да, съединението прави силата във всички случаи.

Изживява ли тежък период клубната култура у нас според вас и защо?

Да, тъй като в момента не се пуска толкова много качествена музика и хората в България просто не успяват да се забавляват като обществото навън, но с течение на времето това ще се промени.

Някои хора са на мнение, че истинските диджеи използват единствено пулт и плочи за своята музика, като че ли обаче това се случва все по рядко по света и у нас. Какво значи да си DJ – просто да застанеш зад пулта на сцената с готов микс, да миксираш от лаптопа си или от плочи?

Наистина, да миксираш на плочи е много по трудно отколкото на модерните player-и, но за мен пускането с player-и е по-удобно и по-бързо като метод за работа.

Какви са предимствата и недостатъците на диджейството?

Не мога да ви кажа това, защото аз съм повече музикален продуцент отколкото DJ и за мен това е начин да покажа музиката си пред хората. Недостатъците си зависят от хората, които пускат.

Какви бъдещи проекти и изненади готвите?

2017 ще бъди поредната година с изненади . Не мога да ви споделя нищо повече.