Андре Рийо с втори концерт в София на 9 юни

OFFNews 13 февруари 2019 в 12:37 6038 0

Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо обявява втори концерт в София. Той ще е на 9 юни в зала "Арена Армеец". Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър "Йохан Щраус" ще свирят на стадиона в Амстердам преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.

Рийо започна началото на годината, като обяви стотния си концерт на площад "Ваерхоф" в Маастрихт.

От 2005 г. насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град. Само през 2018 т. е събрал 150 000 свои почитатели от 80 страни на спектаклите си на открито. Миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон в София са с нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип.

Концертите на харизматичния Рийо са пищно и жизнерадостно съчетание от добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, примесени с изненади и фин хумор. Рийо владее настроението на публиката и 60-та музиканти от оркестъра „Йохан Щраус” с аристократичното си излъчване и позитивизъм.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.

Партньор на концертите от българска страна е промоутърска агенция БГ Саунд Стейдж. Билетите за втория концерт са в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg и www.andrerieu.com.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови