Ал Бано и Ромина Пауър с концерт у нас през декември

OFFNews Последна промяна на 15 юли 2019 в 12:51 2747 0

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне, в което е включена и София. Юбилейната обиколка е посветена на 40-годишната им кариера, а в София те ще дойдат на 2 декември от 20:00 часа в "Арена Армеец".

Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.

Ал Бано Каризи е уникалният и неповторим глас на популярната италианска музика, тръгнал от малкото селце в Пулия - Челино Сан Марко, започнал своята кариера като артист на Клана Челентано. Работил със самия Адриано Челентано и със звезди като Ролинг Стоунс. Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската популярна музика. Посланик на добра воля в ООН.

Ромина Пауър е дъщеря на световноизвестния холивудски актьор и режисьор Тайрън Пауър и на „първото момиче на Джеймс Бонд“ - известната холивудска актриса Линда Кристън.

Ромина среща Ал Бано, своята бъдеща половинка в живота и на сцената, на снимачната площадка по време на снимки на филма „Nel Sole“, който е заснет по идея на едноимената песен на Ал Бано Каризи и която е първият му хит от 70-те години.

Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската приказка за Ал Бано и Ромина Пауър чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуото са едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика.

Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, толерантен и мирен свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и много други, изпяти през шеметната им кариера.

На концерта в София ще вземат участие и гости в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови