60 години Кольо Гилъна

OFFNews 05 април 2024 в 15:26 1754 0

60 години Кольо Гилъна

Снимка 60 години Кольо Гилъна

60 години Кольо Гилъна

Три емблематични банди: "КГБ", "Ревю" и "Уикеда" ще разтърсят летния клуб "Строежа" (над стадион Юнак) на 12 юни на открито с празничен концерт "60 години Кольо Гилъна".

Зрелищното събитие ще продължи над 3 часа, в които феновете ще видят и чуят "КГБ" (Кольо Гилъна Бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

Билетите за концерта "60 години Кольо Гилъна" на 12 юни вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и техните партньори. Вратите на летния клуб "Строежа" ще бъдат отворени в 17:00 ч., а началото на купона е предвидено за 18:00 ч.

"Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира – баш е време за купон! На тези години може и да е за последно!", смее се Кольо Гилъна, който кани всичките си фенове на рожден ден и то какъв. Начало на празничната вечер ще дадат музикантите от "Уикеда" с едни от най-обичаните от феновете песни, като "А ние с Боби двамата пием кафе", "Уиски с фъстъци", "Сканархия", "Любовна песен", "Мариана" и много други. Веднага след тях на сцената ще се качат и "Ревю", за да поканят гостите "Под шарената сянка" и заедно да пеят и танцуват с "Ала-бала", "Директор на водопад", "Чичо", "Закуска" и още много знакови парчета. Кольо Гилъна и "КГБ" ще изпълнят парчета от албума "Swing Time": "Безделник", "Белият шлифер", "Всичко коз", "Розов кадилак" и още много, много песни за купон. Пънк-рок-суинг групата начело с Кольо Гилъна няма да пропусне да изпълни и някои от най-ефектните парчета на "Контрол" с оригинално вокално звучене и нови аранжименти. За повече подробности последвайте събитието във Facebook тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки