15 години по-късно: Владо Карамазов се връща на щат в Народния театър

Народен театър ''Иван Вазов'' трябва да показва своите спектакли на света, написа в социалните мрежи популярният актьор

OFFNews 09 март 2023 в 13:31 4377 1

Снимка Фейсбук/Владимир Карамазов

Актьорът Владимир Карамазов се завръща в щатната трупа на Народен театър "Иван Вазов", след близо 15 години на свободна практика, съобщи той на профила си във Фейсбук.

"През последните години получих доста предложения от директорите, но не ги приех, защото не виждах да има интересна творческа посока както за актьорите, така и за зрителите. Сега в театъра наистина се случват неща, които за един актьор са повече от прекрасни. И искам да бъда част от тях", написа известният актьор в социалната мрежа.

Карамазов пише, че не е очаквал режисьори на световно ниво - Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас, да поставят на сцената на Народния театър. "С някои от тях вече се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен театър "Иван Вазов" има място и за световен театър. А и Народният театър трябва да показва своите спектакли на света. Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и вярвам, че предстоят много хубави неща", каза още Владо Карамазов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

1

Ivsav

10.03 2023 в 13:30

Чудесно е, че големият актьор Владо Карамазов се завръща в Народния театър.

По повод предишна новина - СЕМ възнамерява на спре чудесната рубрика “Живите архиви” на проф. Петър Стоянович в предаването Денят започва с Георги Любенов, искам да заявя, че смятам появата на проф. Стоянович в събота сутрин с неговите остроумни и понякога пиперливи коментари за връх в предаването на Любенов. Ако СЕМ отстрани проф.Стоянович от предаването това ще бъде голяма грешка и БНТ ще загуби част от своята вярна аудитория в този ден и час, включително и мен!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!