Мемоарите на Матю Пери излизат на български език

Виктория Димитрова 22 ноември 2022 в 15:58 2934 0

Мемоарът на Матю Пери

Снимка Издателство "Рива"

Мемоарът на Матю Пери

Всеки, който е гледал ситкома "Приятели", познава Матю Пери под името Чандлър Бинг. Той е един от тези персонажи, които те спечелват с яркия си хумор. В мемоара му "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" Пери разказва не само за личния си живот, но и за задкулисния. Като зад привидните му шеги, подкрепени от усмивка, се крият години на тежка борба срещу неговата зависимост.

Книгата на световноизвестния актьор е преведена на български език и ще се разпространява от издателство "Рива". В нея Пери разказва подробно за връзките си с отделните актьори от сериала, за пристрастяването и преживяванията си в "Приятели". В социалните мрежи самият той споделя как толкова много е писано за него през годините, че е време хората да чуят историята му от личната му биография. 

„Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би  трябвало да съм мъртъв.“

"Така започва завладяващата история на известния актьор Матю Пери, който ни отвежда по пътя от детската си амбиция за слава до пристрастяването и възстановяването след животозастрашаващ проблем със здравето. 

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността, и как се чувства, спомняйки си за „Приятели“, споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя. Самоосъзнат и със запазената си марка хумор, Пери изобразява ярко битката през целия си живот със зависимостта и това, което я подхранва, въпреки че привидно
има всичко", коментира екипа от издателство "Рива".

"Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" е мемоар, който разкрива интимния свят на човек, попаднал под зависимостта на алкохола и опиатите. Една истинска история, която е написана по сърдечен, забавен и познат начин, който само Матю Пери може да напише.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови