Пловдив в потрес, ЦСКА-София празнува с "Радка Пиратка"

OFFNews 31 юли 2017 в 18:26 2975 0

Снимка Спортал

Културен Пловдив изпадна в шок от празника на ЦСКА-София след успеха 6:2 като гост на Ботев. Новината е на sporta.bg.

Още в съблекалнята футболистите на Стамен Белчев решиха да си спретнат импровизирано парти. Интересно бе, че за музикален фон те избраха дива чалга. Буквално. От стаята на гостите на базата в Коматево се носеха фолк ритми от зората на 90-те години. Музиката бе усилена до дупка и кънтеше из коридорите толкова мощно, че накара полицаи, намиращи се на поне 50 метра, да се чудят какво става.

"Радка пиратка" и "Студентски живот" на оркестър "Кристал" се завъртяха по няколко пъти. Пускаха се и други ретро хитове от борческите времена, които репортерът на Sporta.bg не познава по име, но е записал на аудио.

Време за купон имаше, защото шофьорът на рейса на "червените" не бе разбрал, че пред базата кипи ремонт на пътя и трябваше да заобиколи няколко километра, за да натовари победителите.

В крайна сметка чалга-забавата продължи около 20 минути, през които децибелите от съблекалнята на ЦСКА-София не бяха намалени. Явно играчите в един момент се изнервиха и решиха да чакат наетия автобус пред входа на базата.

През това време служители на ЦСКА-София натовариха на бус помощното оборудване и отпрашиха към София. След още 10 минути чакане - все пак рейсът пристигна и цесекарите поеха към Армията. С първа победа в елита и с приповдигнато настроение от чалга партито.

Служители на Ботев и журналисти коментираха помежду си, че хич не е изненадващо, че тимът празнува 3-те точки с ретро фолк. "Каквито са им шефовете и собствениците - такива са и играчите май. Селяндурщината е завзела Армията, което е жалко", обясни с присмех един от колегите от национална медия, цитиран от sporta.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови