Благо Джизъса призна за Колизеума

OFFNews 25 февруари 2017 в 10:24 33775 0

Бившият национал Благой Георгиев призна в прав текст, че той е драскал с монета по Колизеума в Рим.

Това стана в интервю за руското издание sportsdaily.ru. Случката е от лятото на 2015 година и около нея се вдигна много шум.

Отношение по темата взе дори историкът и шеф на НИМ Божидар Димитров. Благой Георгиев първоначално отричаше, после призна с половин уста, но от дистанцията на времето вече говори с усмивка за случилото се във Вечния град.

"Аз бях. Наоколо имаше 50 човека, не по-малко. И всички драскаха нещо по стените. Аз също извадих монета и написах на стената името на жена си Есмер. И тогава се започна.

Появи се полиция, оказа се, че това е забранено, но за посегателство върху Колизеума бях задържан само аз. Тотално се побърках, а полицаите се смееха на реакциите ми, докато попълваха рапорта.

Буквално веднага историята се появи във всички медии. Имаше версии, че това не съм бил аз, че съм бил в същото време на друго място. Няма да кажа кой ги лансира (смее се)", казва Джизъса, който в момента играе в руския Оренбург.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)