Лео Меси и Антонела обявиха дата за сватбата

OFFNews 10 май 2017 в 16:40 5940 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси и любимата му Антонела Рокуцо обявиха дата за сватбата. Събитието на годината ще се проведе на 30 юни.

Има вероятност нападателят и половинката му да направят две церемонии - едната за роднините в Аржентина, и една за приятелите и колегите в Барселона, на която се очаква да присъстват около 600 гости.

Каталунската фирма за кетъринг, която нахрани гостите на сватбата на Карлес Пуйол, вече се похвали с огромна поръчка за ястия и напитки за церемонията и купона след това.

Любовта на Меси и Антонела продължава вече повече от 10 години. Двамата са приятели от детство, но искрата между тях пламва през 2007 година. Звездната двойка има две деца - Тиаго на 4 години и Матео на 1.

Последният официален мач на Меси за този сезон е на 27 май срещу Алавес във финала за Купата на Краля, а на 9 юни е контролата Аржентина - Бразилия в Австралия. След това футболната звезда и годеницата му ще имат достатъчно време да организират всичко около сватбата им.

В Испания продължават спекулациите около поканата на семейство Пике. Половинката на защитника Шакира е във вражда с Антонела заради инцидент по време на барбекю вечер в дома на аржентинеца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови